Algemene voorwaarden

BETALING
Na je bestelling krijg je per e-mail een bevestiging. In dit bericht staat een bestelnummer, het product/ de producten die zijn besteld, de eventuele verzendkosten en het totaalbedrag van de bestelling. Je kunt op verschillende manieren dit totaalbedrag veilig via Sisow voldoen, per iDeal of Paypal. Wanneer de betaling niet binnen 10 werkdagen bij ons binnen is, komt de bestelling te vervallen. Bestellingen worden pas geleverd als het totale bedrag op onze rekening staat.

VERZENDKOSTEN
De verzending binnen Nederland bedraagt €4,95. De verzending naar Belgie bedraagt 11,00. Deze verzendkosten zijn gebaseerd op zendingen die door de brievenbus passen en op basis van de huidige normale PostNL-verzendkosten. Bij besteding vanaf 50 euro zijn de verzendkosten gratis! Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant. Wij zorgen ervoor dat de producten goed en veilig verpakt worden en wordt jouw bestelling per brievenbuspost geleverd. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij byBean tot het moment van bezorging aan de Koper of een vooraf aangewezen en aan byBean bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

BUITENLAND
Levering buiten Nederland is ook mogelijk, we brengen dan wel extra kosten in rekening omdat post buiten Nederland nu eenmaal meer kost. Ook hierbij kiezen we voor de goedkoopste verzending. Een verzekerde betaling kun je zelf aangeven bij de bestelprocedure.

LEVERTIJD
De producten worden onder normale omstandigheden, zolang de voorraad strekt, binnen 3 werkdagen na binnenkomst van betaling geleverd. byBean behoudt het recht de bestelling te cancellen en, indien van toepassing, het reeds overgemaakte bedrag terug te storten.

GARANTIE
Het basismateriaal voor de handgemaakte producten worden met veel zorg uitgezocht. byBean probeert  zoveel mogelijk gebruik te maken van nikkel- en loodvrij materiaal. Je hebt 6 maanden garantie op onderdelen en sluitingen, vanaf de besteldag. Uitzonderingen hierop zijn:
·       natuurlijke slijtage
·       vlekken veroorzaakt door parfum, cosmetica en/of de zuurgraad van de huid
·       kralen die afgeven nadat zij in contact komen met vocht
·       klachten die ontstaan zijn door verkeerd gebruik van de sieraden

RETOUR
Omdat elk artikel uniek is en er verschillende materialen worden gebruikt, kan het iets afwijken dan de foto ervan op de website.
·       wanneer een bestelling niet aan je wensen voldoet, kun je dit binnen 14 dagen aan ons melden en het item binnen 21 dagen naar ons terug sturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag van het sieraad terug, maar de verzendkosten zijn voor eigen rekening
·       wanneer er tijdens het transport een defect aan de bestelling is ontstaan, kun je dit binnen 10 dagen aan ons melden en direct aan ons terug sturen. Zodra wij het item hebben ontvangen sturen wij een nieuw exemplaar. Als het item in goede staat door jou is ontvangen, maar er later een defect ontstaat, krijg je in bepaalde gevallen garantie op onderdelen en sluitingen. Indien een defect binnen deze bepalingen valt en het artikel nog voorradig is, wordt deze kosteloos omgeruild. Indien het artikel niet meer in het assortiment zit, mag je voor hetzelfde bedrag iets nieuws uitkiezen

VEILIGHEID
Vanwege de kleine onderdelen zijn byBean producten niet geschikt voor hele kleine kinderen. byBean is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die kunnen gebeuren tijdens het gebruik of het dragen van haar producten.

COPYRIGHT
Tenzij anders vermeld ligt het auteursrecht te allen tijde bij byBean. Ook de handgemaakte items zijn door byBean ontworpen en gemaakt.