Portfolio

Welkom op mijn portfolio pagina! Hier deel ik graag mijn grafische werk in opdracht met jullie omdat ik het een feestje vind om het grafische ontwerp van logo’s, flyers en advertenties voor jou te mogen verzorgen. Of het nu om geboortekaartjes, flyers of notitieblokjes gaat. Ik denk graag met je mee!

Met mijn vrolijke kantoor ben ik gevestigd aan het Zutphenseweg 55 in Deventer, dichtbij de A1. Zo werk ik bijvoorbeeld als vaste grafisch vormgever voor Michel Brans van De Ballen van Brans, maar ook voor het projectteam ZoDus in de Gemeente Voorst en het project team Eerst een Thuis van de Gemeente Utrecht. Onlangs heb ik nog een mooi Ebook mogen opmaken voor Linda van der Kwast en een cover in collage stijl voor het spoorboekje Peter Hovens. Wat kan ik voor jou betekenen? Naast mijn grafische werk hou ik mij in mijn vrije tijd graag bezig met analoge collage werken, dit doe ik onder de naam BooninBeeld. Welk werk ik tevens graag exposeer. Wil je een kinderfeestje boeken om collages te maken? Dat kan! Neem even contact met mij op via eline@booninbeeld.nl.

byBean staat voor blijheid, in beeld en het liefst met veel kleur! Want kleur maakt blij is het niet? Dit komt allemaal terug in mijn postcards en handige notitieblokjes welke je terug vindt in mijn shop.

Bel 0681102277 of mail info@bybean.nl mij met jouw vraag! πŸ™‚

Liefs,
Eline Boon | byBean.nl